maanantai 27. kesäkuuta 2011

And if you die I wanna die with you

Ah takaisin sivistyksen parissa! Ajattelin nyt tulla kirjottamaan tuosta oikeastaan aika mukavasta viikonlopusta tänne, samalla itikanpuremia (mitälie) raapien. Vietin siis viikonloppuni tuolla Nummi-Pusulan ihanissa maaseutumaisemissa itikoiden ja paarmojen syötävänä. Perjantaina reissu siis alkoi kello 10 aamulla ja asuntoautolla taitoimme 6-tuntisen matkan ei ehkä niin rattoisasti.. No mutta asiaan.
Saavuimme siis perhetutuillemme viettämään juhannusta, sekä sunnuntaina olevia Elli-vauvan nimenantojuhlia.

Paljoa en saa tekstiä syntymään, vaikka viikonloppuun mahtui paljon asioita. (Iskikö laiskuus, vai onko niin köyhät taidot muuttaa tapahtumat tekstiksi? Sitä ei moni tiedä.) 

Kokonpolton ja saunomisen lisäksi pääsin ratsastamaan naapuritallille. Tallilla oli 3 ponia; Leevi, Smurffi ja Kerttu. Ratsastin siis vain Leevillä, joka oli kylläkin puoliverinen, mutta ponikoossa. Tuo ruuna vei kyllä sydämeni näinkin lyhyessä ajassa olemalla vaan niin symppis ja ihana. Teimme Leevin kanssa pari ihanaa maastoretkeä, ja ikävä on kova.

Ja kun nytten kameran otin mukaan, viikonloppu kului myös leikkiessä paparazzia. Lähemmäks 400 kuvaa tuli otettua, joista suurinosa sattuu olemaan eläimistä. Minkäs sille voi, jos eläimet osaa poseerata paljon paremmin kuin ihmiset. ;--D

Viikonloppu oli siis moninpuolin mukava itikoista, paarmoista, kurkkukivusta ja sateessa kastuneesta teltasta huolimatta. :---) 





Tilli
Arska

Kaino

Kyösti

Titta, Tiuku, Tilli



Leevi

Kerttu, Smurffi ja Leevi


söpö pari :--3


3 kommenttia:

  1. Khiiiiiii noi elukat on niiiin söpöjä! <3

    VastaaPoista
  2. Thihi mun kulta siellä heppailee :3 Ja joo Nannan kaa samaa mieltä, varsinki toi Tilli :---33

    VastaaPoista
  3. Aivan upeita kuvia ja toi otsikko; AAWWS! se on maailman herkullisin biisi <3
    Anyways, oon uus lukijasi (= Hello!
    BTW: tsekkaa mun blogini: http://keltaisetsandaalitjanahkatakki.blogspot.com/

    VastaaPoista