torstai 16. kesäkuuta 2011

You're playing with your life, this ain't no truth or dare


Oli pakko sensuroida oma lärvini tuosta kortista :----D


Heipparallaa jälleen kerran!
Tää päivä on ollu jotenki toosi ihana! Ihan ekaks aamulla sain tietää, että pääsen Savonlinnan taidelukion musiikkilinjalle. Voitte uskoa, että sieltä yhteishausta pääsykokeisiin ja niistä tähänpäivään saakka oon saanu jännittää tätä, koska tuonne musiikkilinjalle haki vissiin jotain yli 100 tyyppiä ja 33 valittiin. Huhhuh, nyt sekin jännitys on pois päiväjärjestyksestä.

Tuon iloisen uutisen lisäksi tänään on ollut kaikkea muutakin kivaa. Kesä tuli takasin! Oli kyllä ihanaa käydä kaupungissa, kun meinas tulla kuuma jo pelkästään siinä, että käveli autolta kauppaan ja näin pois päin :--D Oli muuten pakko ostaa tänpäivän kunniaks itelleni 2litraa jääteetä, jolla hemmottelen itseäni. 
Kävin siinä samassa häsellyksessä hakemassa vihdoin ja viimein myös ajokorttini poliisiasemalta.. Ai mitenniin oon laiska? Eihä siitä oo huomenna ku tasan kuukaus, kun suoritin sen.. Noo  mitäs pienistä.

Käytiin siinä samalla kaupunkireissulla hakemassa mun pikkusisko äitin luota ja sain siinä samassa isosiskoltani  tuon Iron Maidenin DVD:n. 
Nyt jos pääsis vielä murun viekkuun, niin päivä ois TÄYDELLINEN!


Cradle of filth pitää huolen että pysyn iloisena ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti